Hutspot Bart

Hutspot Bart

Benodigdheden:

  • Zak wortelen en uien van AH
  • 600gr stampot aardappelen.
  • Zakje verstegen hutspot kruiden.
  • 1 bouillonblokje.
  • 125 gr uitgebakken spekjes.
  • Groninger worst.
  • Pittige worst Unox.

Bereiding:

  • Eerst aardappelen in een pan met een bouillonblokje.
  • Water toevoegen totdat de aardappelen onder water staan.
  • Wortelen en uien erop.
  • Boel aan de kook brengen en 20/25 minuten laten koken met de deksel erop.
  • Ondertussen spekjes uit bakken,de Groninger worst en de pittige rookworst in stukjes snijden.
  • Na het koken het teveel aan vocht opvangen.
  • Zakje kruiden erdoor en de boel goed mixen.
  • Hierna de worsten en spekjes met spekvocht er door mengen.

 

0 comments on “Hutspot BartAdd yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *